Teater for barn med Foffa i Foldvik Familiepark
Teater Foffa er et stort esel med røde kortbukser og gul t-skjorte. Foffa bor her i Foldvik Familiepark og er en utrolig snill og barnekjær fyr som elsker å stå på scenen i Trilletrall Amfi. Har du ikke vært her før kan du glede deg til å hilse på han!

a

Teater med Foffa – to ganger om dagen i høysesongen

Familieforestillingen spilles to ganger om dagen på en scene i skogen i høysesong: Kl. 12.00 og 15.30. Passer bra for barn fra 2 år og oppover, og varer ca. en halv time. Teaterforestillingen er fylt med glad humor og masse musikk. Etterpå kan alle som vil få hilse på Foffa.

Er det Foffa eller bonden som bestemmer?

Et teater for barn må selvsagt by på forviklinger og spenning. I forestillingen blir du kjent med Foldvikbonden, bondekona Sigfryd og bondedattara Sol. Bonden er en ordentlig Petter Smart-type. Hvis han ikke fikser på noe av alt det rare i verkstedet sitt, finner han like godt opp nye maskiner. Han er også veldig opptatt av at alle på gården skal ha det godt.

Men Foffa er ikke så sikker på at bonden er sjefen på gården. Kanskje det heller er Foffa som er sjefen?

Problemer i maskineriet

Bonden skjønner ingenting av alt det mystiske som skjer. Han klør seg i hue over jordbærjuice som blir til appelsinjuice og bursdagsmaskiner som slutter å virke. Men Sol elsker å hjelpe pappaen sin. Sol er også bestevennen til Foffa og sammen finner de på veldig mye gøy.

Teater med mysterier og kaos – og superjordbær

Når noe muffens er på ferde – og det er det ofte, så vil Foffa gjerne være den som løser mysterier og hjelper bonden. Da spiser han gjerne superjordbær for da tenker han kjemperaskt! Plutselig kan det hende at Sol og Foffa skjønner hva eller kanskje aller helst HVEM det er som har stelt i stand alt kaoset på verkstedet til bonden.

En skrotnisse som aldri stjeler??

Hvis du forteller bonden at du har hørt at en rar skapning som heter Skrotnissen bor i Foldvik Familiepark, så kommer han bare til å riste på hodet og si noe sånt som. «Ja, hoho, det skulle jeg mene, en Skrotnisse som bor her?!?»

Sånn er det med denne Skrotnissen, at det bare er Sol og Foffa, og alle dere barna så klart, som skjønner at han faktisk finns! Skrotnissen stjeler aldri, men kanskje han låner noe… sånn av og til…? Eller hva tror du?

 

Skuespillere: Håkon Smeby, Thea Holter Sola, Stine Dreng, Trude Larsen, Emil Bræin Furuli og Kristi – Helene Engeberg.
Regi: Norsk Skuespillerinstitutt.
Manus: Tor Geir Sundal
Musikk: Tomas Siqveland og Per Arne Strandbakken
Vokal: Tomas Siqveland og Vigdis Foldvik Kemkers
Kor: Hannah Lie Stene, Silje Skarvang Staer, Silje Strandbakken, Marlene Foldvik, Erling Foldvik og Astrid Foldvik.