Foffa er et stort esel med røde kortbukser og gul t-skjorte. Foffa bor her i Foldvik Familiepark og er en utrolig snill og barnekjær fyr som har sitt eget teater og som elsker å stå på scenen i Trilletrall Amfi. Har du ikke vært her før kan du glede deg til å hilse på han!

a

Teater med Foffa – to ganger om dagen i høysesongen

Familieforestillingen spilles to ganger om dagen på en scene i skogen i høysesong: Kl. 12.00 og 15.30. Passer bra for barn fra 2 år og oppover, og varer ca. en halv time. Teaterforestillingen er fylt med glad humor og masse musikk. Etterpå kan alle som vil få hilse på Foffa.

Hvor er såkornet blitt av?

Et teater for barn må selvsagt by på forviklinger og spenning. I forestillingen blir du kjent med Foldvikbonden, bondedattara Sol, Skrotnissen Skramle og Sols nye bestevenn Tusse Torvtroll.

Sol passer på gården

Sol er stor jente og får ansvaret for gården en hel dag. Men  det er noe muffens på ferde – og det er det ofte på denne gården. Foffa vil gjerne være den som løser mysterier og hjelper bondefolket, men hva er det Tusse Torvtroll har med seg, en merkelig hatt? .

En skrotnisse som aldri stjeler??

Hvis du forteller bonden at du har hørt at en rar skapning som heter Skrotnissen bor i Foldvik Familiepark, så kommer han bare til å riste på hodet og si noe sånt som. «Ja, hoho, det skulle jeg mene, en Skrotnisse som bor her?!?»

Sånn er det med denne Skrotnissen, at det bare er Sol og Foffa, og alle dere barna så klart, som skjønner at han faktisk finns! Skrotnissen stjeler aldri, men kanskje han låner noe… sånn av og til…? Eller hva tror du?

 

Skuespillere: Stine Dreng, Turid Synnøve Rivertz Vatne, Christer Joensen Holtan, Andrea Therese Skjolde Fostervold og Anders Sørum.
Regi: Norsk Skuespillerinstitutt.
Manus: Lars Vik
Musikk: Tomas Siqveland og Per Arne Strandbakken
Vokal: Tomas Siqveland og Vigdis Foldvik Kemkers
Kor: Hannah Lie Stene, Silje Skarvang Staer, Silje Strandbakken, Marlene Foldvik, Erling Foldvik og Astrid Foldvik.