Spørsmålstegn

De mest stilte spørsmålene vi får

Nedenfor finner du svar på det meste, skulle du ikke få svar på det du lurer på kan du sende en e-post til park@foldvik.com

 

Bankterminal, har dere det?
Ja, vi har bankterminaler på alle våre utsalgssteder og aksepterer også Visa og Mastercard.

Blomster, selger dere det?
Vi selger ikke blomster

Buss, går det til Foldvik?
Det går buss både fra Larvik og Stavern. Du finner informasjon her: http://www.vkt.no/ Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.

Dagens aktivitet, hva er det for noe?
Dagens aktivitet er et tilbud vi har i høysesongen kl. 13.00 der barn og voksne kan være med på organisert lek sammen med Bonden og Sol fra vårt teaterstykke. Aktivitetene vil variere fra dag til dag og blir informert om ved billettluka.

Familiebillett, har dere det?
Vi operer ikke med familiebillett. Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris.

Foffa, når hilser han på barna?
Foffa hilser på barna etter teaterforestillingen ca. kl. 12.30 og 16.00 I lavsesongen hilser Foffa på barna kl. 12 og 15.30

Glemt / mistet sesongkortene, hva gjør vi?
Du kan likevel komme inn siden ditt sesongkort har bilde. Si navnet ditt når du kommer. Da finner vi frem til deg og får registrert deg inn og eventuelt lagd et nytt sesongkort til deg.

Glutenfri mat, har dere det?
Vi har noe glutenfri mat: pølser, pommes frites, kyllingsalat, kun hamburger uten brød, nachos med tacokjøtt, rømmegrøt og potetmos. Vi benytter egen pølseklype til pølsene slik at den ikke har vært i kontakt med f.eks. pølsebrød. Til nuggets benytter vi en annen frityrkoker enn pommes frites.

Grønnsaker, selger dere det?
Når det er jordbærsesong har vi et lite gårdsutsalg der vi selger jordbær og noe grønnsaker.

Honnørbillett, tilbyr dere det?
Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris, vi har derfor ikke noen ytterligere rabatter utover dette.

Hund, kan den bli med inn i parken?
Din firbeinte venn kan bli med inn i parken. Dersom din hund viser aggressiv atferd, jakter eller blir stresset av våre dyr så forbeholder vi oss retten til å kunne vise hunden ut av parken. Vi tillater ikke hunder i bilen på parkeringsplassen selv om vinduene på bilen står åpne. I parken har vi flere vannkraner, så ta med deg en skål så kan du fylle opp denne i parken. Hunden må holdes i kort, stramt bånd under besøket og holdes i god avstand til våre dyr. Hunden kan ikke bli med inn i Hønsehuset. Hundepose må medbringes. Dersom hunden blir urolig har vi ikke egne dyr på aktivitetsområdet så da kan dere ha en base der slik at hunden kan få en rolig og fin dag i parken den også.

Ladestasjon for el-bil, har dere det?
Det er mulig å lade el-bilen her, men vi har ikke hurtiglader. Det kan vel heller kalles «bondelading» da det er vanlig stikkontakt 16 ampere. Dere finner parkeringsplassene for el-bil på baksiden av drivhuset.

Lavsesong og høysesong, hva er forskjellen?
I høysesongen har vi to aktiviteter mer: Teater med Foffa og Dagens aktivitet, ellers er alt likt.

Ledsagerbevis, aksepteres det?
Ja ,vi aksepterer ledsagerbevis. Bruker betaler da full pris, mens ledsager går gratis.

Mat, hva tilbyr dere?
Vår meny består av: Pølser, pommes frites, potetmos, ulike typer pizza, hamburger, ulike typer baguette, kyllingsalat, nachos med og uten tacokjøtt, kyllingwraps og rømmegrøt. Vi selger brus, saft, kaffe, vaffel  og ulike typer is. I jordbærsesongen selger vi også jordbærjuice.

Medbrakt mat, er det lov?
Det er bare hyggelig om dere tar med egen mat og drikke. Vi anbefaler at dere tar med grillmat da vi har flere gassgriller i parken. Grillene er gratis å benytte.

Overnatting, hvor kan vi overnatte?
Vi har ikke overnatting, men det er mange plasser i nærheten. På www.visitlarvik.no finnes en god oversikt over alle tilbudene.

Selvplukk av jordbær, har dere det?
Vi har ikke selvplukk av jordbær lenger.

Sesongkort, kan besteforeldre bruke mitt sesongkort?
Sesongkortene er personlige og kan derfor ikke lånes bort til andre. Dersom dere er flere voksne som skal være med barnet kan dere vurdere å kjøpe et klippekort med 10 klipp. Dette kan ulike personer benytte, ett klipp per person, per besøk.

Sesongkort, når lønner det seg?
Fra ditt tredje besøk lønner det seg med sesongkort istedenfor enkeltbillett.

Smokker, hvordan kan de leveres til Foffa?
Foffa bor i Villa Foffaly som er huset ved teateret. På veggen henger det en trekasse med et hull og der kan smokkene puttes. Barnet kan hente diplom i teaterkiosken som er åpen 11.30 – 18.00.

Teater, når spilles det?
Teater spilles i høysesongen kl. 12.00 og 15.30