Spørsmålstegn

De mest stilte spørsmålene vi får

Nedenfor finner du svar på det meste, skulle du ikke få svar på det du lurer på kan du sende en e-post til park@foldvik.com

 

Bankterminal, har dere det?
Ja, vi har bankterminaler på alle våre utsalgssteder og aksepterer også Visa og Mastercard.

Blomster, selger dere det?
Vi selger ikke blomster

Buss, går det til Foldvik?
Det går buss både fra Larvik og Stavern. Du finner informasjon her: http://www.vkt.no/ Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.

Dagens aktivitet, hva er det for noe?
Dagens aktivitet er et tilbud vi har i høysesongen kl. 13.00 der barn og voksne kan være med på organisert lek sammen med Bonden og Sol fra vårt teaterstykke. Aktivitetene vil variere fra dag til dag og blir informert om ved billettluka.

Familiebillett, har dere det?
Vi operer ikke med familiebillett. Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris.

Foffa, når hilser han på barna?
Foffa hilser på barna etter teaterforestillingen ca. kl. 12.30 og 16.00 I lavsesongen hilser Foffa på barna kl. 12 og 15.30

Glemt / mistet sesongkortene, hva gjør vi?
Du kan likevel komme inn siden ditt sesongkort har bilde. Si navnet ditt når du kommer. Da finner vi frem til deg og får registrert deg inn og eventuelt lagd et nytt sesongkort til deg.

Glutenfri mat, har dere det?
Vi har noe glutenfri mat: pølser, pommes frites, kyllingsalat, kun hamburger uten brød, nachos med tacokjøtt, rømmegrøt og potetmos. Vi benytter egen pølseklype til pølsene slik at den ikke har vært i kontakt med f.eks. pølsebrød. Til nuggets benytter vi en annen frityrkoker enn pommes frites.

Grønnsaker, selger dere det?
Når det er jordbærsesong har vi et lite gårdsutsalg der vi selger jordbær og noe grønnsaker.

Honnørbillett, tilbyr dere det?
Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris, vi har derfor ikke noen ytterligere rabatter utover dette.

Hund, kan den bli med inn i parken?
Fra og med 2019 er det ikke lenger lov med hund i parken. Vi har en fin hundeparkering ved parkeringsplassen der din hund kan ligge i en egen innhegning i skyggen og med vannskål. Denne hundeparkeringen er gratis. Hundeparkeringen er ubetjent så hver eier er selv ansvarlig for sin hund. Prinsippet første mann til mølla gjelder og det går ikke an å reservere plass. Når du ankommer henvender du deg i inngangen. Her vil du få utlevert nøkkel til innhegningen mot et depositum på kr. 100,- Du må ta med mat til hunden selv, vann er tilgjengelig. Når du leverer tilbake nøkkelen får du depositumet tilbake. Innhegningen skal da være ren for hundeavføring og mat / vann skal være tømt fra hundeskålene.

Ladestasjon for el-bil, har dere det?
Det er mulig å lade el-bilen her, men vi har ikke hurtiglader. Det kan vel heller kalles «bondelading» da det er vanlig stikkontakt 16 ampere. Dere finner parkeringsplassene for el-bil på baksiden av drivhuset.

Lavsesong og høysesong, hva er forskjellen?
I høysesongen har vi to aktiviteter mer: Teater med Foffa og Dagens aktivitet, ellers er alt likt.

Ledsagerbevis, aksepteres det?
Ja ,vi aksepterer ledsagerbevis. Bruker betaler da full pris, mens ledsager går gratis.

Mat, hva tilbyr dere?
Vår meny består av: Pølser, pommes frites, potetmos, ulike typer pizza, hamburger, ulike typer baguette, kyllingsalat, nachos med og uten tacokjøtt, kyllingwraps og rømmegrøt. Vi selger brus, saft, kaffe, vaffel  og ulike typer is. I jordbærsesongen selger vi også jordbærjuice.

Medbrakt mat, er det lov?
Det er bare hyggelig om dere tar med egen mat og drikke. Vi anbefaler at dere tar med grillmat da vi har flere gassgriller i parken. Grillene er gratis å benytte.

Overnatting, hvor kan vi overnatte?
Vi har ikke overnatting, men det er mange plasser i nærheten. På www.visitlarvik.no finnes en god oversikt over alle tilbudene.

Selvplukk av jordbær, har dere det?
Vi har ikke selvplukk av jordbær lenger.

Sesongkort, kan besteforeldre bruke mitt sesongkort?
Sesongkortene er personlige og kan derfor ikke lånes bort til andre. Dersom dere er flere voksne som skal være med barnet kan dere vurdere å kjøpe et klippekort med 10 klipp. Dette kan ulike personer benytte, ett klipp per person, per besøk.

Sesongkort, når lønner det seg?
Fra ditt tredje besøk lønner det seg med sesongkort istedenfor enkeltbillett.

Smokker, hvordan kan de leveres til Foffa?
Foffa bor i Villa Foffaly som er huset ved teateret. På veggen henger det en trekasse med et hull og der kan smokkene puttes. Barnet kan hente diplom i teaterkiosken som er åpen 11.30 – 18.00.

Teater, når spilles det?
Teater spilles i høysesongen kl. 12.00 og 15.30