Barnehagebarn koser seg med isFoldvik Familiepark er et svært godt egnet sted for skoler og barnehager. Derfor har vi en sterkt rabattert pris for slike og liknende grupper. Tilbudet gjelder tirsdag til torsdag i uke 21, 22, 23, 24 og 25. Prisen er kr 120,- per person, og i tillegg kommer en voksen gratis inn for hvert påbegynt 15. barn. Dette tilbudet gjelder ansatte og elever / barn, og ikke foreldre og søsken til elevene / barna.

Besøket må bookes på forhånd via: park@foldvik.com

Ved ankomst vil vi samle alle ved inngangen for å ønske velkommen og gi litt  informasjon. Siden parken ikke har ordinært åpent, vil ingen betjente funksjoner som café, traktorkjøring eller teater være tilgjengelig. Men dere vil kunne få en tur med Tøffen Tog til avtalt tidspunkt.

Det er mulig å kjøpe is etter avtale, og dere kan benytte våre gassgriller til fri disposisjon.

Et godt tips er å sette opp en alternativ dato i tilfelle regn, hvis dere har anledning til dette. Vi har ikke avbestillingsgebyr og synes det er bedre for våre gjester å komme en annen dag dersom det skulle regne mye. Ofte er det imidlertid slik at vi kan ha sol her på Foldvik når det regner i nærheten. Ta derfor en telefon på morgningen (413 84 000) og hør hvordan været er hos oss før dere tar en avgjørelse på å avlyse.

Hele besøket vil bli fakturert, også is, da det ikke er anledning til kontant betaling når parken ikke har ordinært åpent.