Meny

Sona

Under denne flotte buen kan barn i alle aldre leke ulike spill, alene eller sammen. Velg mellom 10 ulike spill og SONA svarer med musikk og lydeffekter. Sona er en interaktiv danse- og musikkmaskin hvor leken går ut på bevegelser og lyd. Et kamera på toppen av buen registrerer bevegelsene til hver enkelt deltaker. Det tar som oftest bare noen sekunder før deltakerne forstår hva leken går ut på. Kanskje er det «frys» som innebærer at alle skal danse så lenge musikken spilles, og stå musestille når den stoppes.

Memo

Å lære seg matematikk når kroppen bobler over av energi er kanskje ikke det enkleste. Hvorfor ikke kombinere læringen med aktivitet og samarbeid på en leken måte. Man må bevege seg og ta på satellittene for å komme videre. Her kan du velg mellom 7 ulike spill. Memo passer for barn fra seks år og oppover.

Toro

Fotball eller andre ballspill blir her tatt inn i den digitale verden. Med fire interaktive mål inne i ballbingen kan spillerne velge mellom ulike spill enten med fotball eller bandy. Her vil både taktikk og kondisjon bli utfordret på en morsom måte.

Sutu

Sutu er en interaktiv ballvegg med mange morsomme spill. Her kan du også måle hastigheten på skuddene dine. Du kan spille alene eller sammen med andre. Volleyball og Ringspill i stort format er også fint når man er flere som vil konkurrere sammen.

Gå gjennom portalen

Hvem har sagt at en bondegård ikke også kan være moderne? Hvis du går gjennom portalen til helt elektrisk vil du komme til en verden med digitale leker for hele familien. Sona, Memo, Toro og Sutu er alle enkle og forstå og tar utendørsaktiviteter til nye høyder.