fbpx

Bursdagsfeiring

Covid-19 oppdatering

Det er foreløpig ikke mulig å booke bursdagsfeiring i Foldvik Familiepark. Vi oppdaterer så fort det kommer endringer.

Drømmedag

Foldvik Familiepark er et ideelt sted å arrangere bursdager. Her kan barna boltre seg med massevis av aktiviteter, hilse på dyr og spise i idylliske omgivelser ute. Foffa hilser på barna to ganger i løpet av dagen og kan dele ut godteposer, hvis det er ønskelig.

Priser

Kun inngangsbillett, dere tar med mat selv:

Lavsesong: kr 232,- per person.
Høysesong: kr 256,- per person.

Voksne som er med må også betale inngangsbillett.

Mat

Dersom vi skal ordner mat for dere så har vi en bursdagspakke som består av 2x pølse i lompe/brød, brus og lollipop / pinup til dessert. Denne pakken koster kr. 90, per person.

Vi har også Pizza og hamburgere i vår kafé som det går an å bestille.

Vi har gassgriller til fri disposisjon flere steder i parken så det er fullt mulig å ta med alt av mat selv.

Dersom vi skal ordne med maten må dere sitte ved Kafé Jordbærtua når barna skal spise. Vi ordner da med servering til barna. Når dere ikke spiser kan dere finne et sted i parken der dere kan ha en base, pakke opp gaver osv.

Ekstra opplegg:

Siden det er så mye å gjøre i parken, er vår erfaring at ekstra opplegg stjeler mye tid og at det ofte bryter inn i god lek barna i mellom. Dersom dere skulle ønske et ekstra opplegg så ordner vi selvfølgelig dette, så da er det bare å si i fra. (Kan medføre noe høyere pris).

Bursdagsbarnet vil få en liten overraskelse av oss!

Foffa

Foffa hilser på barna kl. 12 og 15.30 i lavsesong og rett etter teaterforestillingen ca. kl. 12.30 og 16 i høysesong. Dersom dere ønsker at Foffa skal dele ut godtepose til barna så kan Foffa gjøre dette. Bursdagsselskapet venter da til slutt, når alle andre barn er ferdige med å hilse på Foffa, og får litt alenetid med Foffa der han deler ut godteposene.

Informasjon om når det er lavseseong og høysesong kan du lese om under våre åpningstider.

Levering og henting

En ansvarlig for bursdagen må stå ved inngangen når gjestene kommer og følge disse til basen for bursdagen. Foreldre/ søsken som følger den inviterte kan ikke følge han / hun inn i parken uten gyldig billett. Når gjestene skal hentes må den ansvarlige for bursdagen følge gjestene til parkeringsplassen der de som skal hente kan vente.