Meny

Barn feirer bursdagFoldvik Familiepark er et ideelt sted å arrangere bursdager. Her kan barna boltre seg med massevis av aktiviteter, hilse på dyr og spise i idylliske omgivelser ute. Foffa hilser på barna to ganger i løpet av dagen og kan dele ut godteposer, hvis det er ønskelig.

Prisene for bursdagsfeiring på dagtid når parken har ordinært åpent:

Lavsesong:

Dere ordner alt av mat: kr 190,- per person.

Dere spiser på Kafé Jordbærtua og får servert burgermeny med hjemmelaget hamburger, stealthfries, 1 brus og 1 is: kr 280,- per person.

Høysesong:

Dere ordner alt av mat: kr 210,- per person.

Dere spiser på Kafé Jordbærtua og får servert burgermeny med hjemmelaget hamburger, stealthfries, 1 brus og 1 is: kr 300,- per person.

Dersom vi skal ordne med maten må dere sitte ved serveringsstedet når barna skal spise. Vi ordner da med servering til barna. Når dere ikke spiser kan dere finne et sted i parken der dere kan ha en base, pakke opp gaver osv.

Dere kan også bestille pizza eller annen mat fra denne menyen

Ekstra opplegg:

Siden det er så mye å gjøre i parken, er vår erfaring at ekstra opplegg stjeler mye tid og at det ofte bryter inn i god lek barna i mellom. Dersom dere skulle ønske et ekstra opplegg så ordner vi selvfølgelig dette, så da er det bare å si i fra. (Kan medføre noe høyere pris).

Bursdagsbarnet vil få en liten overraskelse av oss!

Foffa

Foffa hilser på barna kl. 12 og 15.30 i lavsesong og rett etter teaterforestillingen ca. kl. 12.30 og 16 i høysesong. Dersom dere ønsker at Foffa skal dele ut godtepose til barna så kan Foffa gjøre dette. Bursdagsselskapet venter da til slutt, når alle andre barn er ferdige med å hilse på Foffa, og får litt alenetid med Foffa der han deler ut godteposene.

Informasjon om når det er lavseseong og høysesong kan du lese om under våre åpningstider.