fbpx
DYR

Rugemaskin

I rugemaskinen vår er det ulike egg, de minste er fasanegg, de mellomste er hønseegg og de største påfuglegg. Når fugleungene har blitt klekket trenger de litt tid til å bli tørre og strekke på bena. Etter en tid tar vi de så over til “kuvøsen.” Kyllingene klekkes med en egen liten nistepakke (egen plommesekk), som gjør at de har mat de to første døgnene.

Etter ca. et døgn i “kuvøsen” kommer de over i buret til de andre fugleungene! Etter noen uker der kan “fugle-ungdommene” flyttes til sine respektive områder ute!

Har du lyst til å se hvordan de er når disse kyllingen blir store? Her kan du ta en titt på hønsenegullfasanen eller påfuglen vår.

Viktig informasjon COVID19

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning.

Andre dyr

Søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. Her er en herlig flokk av griser og dverggeiter, kyllinger og gullfasan, ender og kalver, kosete kattepuser, fargerike fisker, myke kaniner og mer. Ja, til og med en Arapapegøye som du kan snakke med, kanskje …

Pil neste dyr Pil neste dyr