fbpx

Skoler / bhg / grupper

Foldvik Familiepark er et svært godt egnet sted for skoler og barnehager. Derfor har vi en sterkt rabattert pris for slike og liknende grupper. Tilbudet gjelder tirsdag til torsdag i uke 21, 22, 23 og 24. Prisen er kr 150,- per person, og i tillegg kommer en voksen gratis inn for hvert påbegynt 6. barn. Dette tilbudet gjelder ansatte og elever / barn, og ikke foreldre og søsken til elevene / barna. De ansatte forventes å ta ansvar for barna denne dagen og vilkårene under godkjennes ved bestilling.

Vilkår for besøk av grupper/ barnehager/ sfo/ skole og andre institusjoner. (gjelder også for grupper som kommer i ordinær åpningstid)

  • Lederne som er med har det fulle ansvaret for barna / elevene.
  • Barna /elevene skal deles inn i mindre grupper på max 10 stk og minst en voksen har ansvar for sin gruppe med barn
  • Det skal til enhver tid være voksne der hvor det er barn.
  • På dyreområdet skal det være en rolig atferd, ikke roping, løping eller annen atferd som kan skremme våre dyr.
  • Det er kun lov til å gå inn til geitekillingene og de voksne må her sørge for at det er rolig inne hos geitene. Det er ikke lov til å jage geitene rundt og de skal klappes / smeikes forsiktig.
  • Ved x-cross bilene skal de voksne passe på at bilene ikke kræsjer i hverandre eller blir ramponert.
  • Dersom besøket er utenom ordinær åpningstid er Elektrisk traktor, akebakken og plaskedammen stengt og de voksne må påse at ingen leker her.

Ved ankomst vil vi samle alle ved inngangen for å ønske velkommen og gi litt  informasjon. Siden parken ikke har ordinært åpent, vil ingen betjente funksjoner som café, traktorkjøring eller teater være tilgjengelig. Men dere vil kunne få en tur med Tøffen Tog til avtalt tidspunkt.

Det er mulig å kjøpe is etter avtale, og dere kan benytte våre gassgriller til fri disposisjon.

Et godt tips er å sette opp en alternativ dato i tilfelle regn, hvis dere har anledning til dette. Vi har ikke avbestillingsgebyr og synes det er bedre for våre gjester å komme en annen dag dersom det skulle regne mye. Ofte er det imidlertid slik at vi kan ha sol her på Foldvik når det regner i nærheten. Ta derfor en telefon på morgningen (413 84 000) og hør hvordan været er hos oss før dere tar en avgjørelse på å avlyse.

Hele besøket vil bli fakturert, også is, da det ikke er anledning til kontant betaling når parken ikke har ordinært åpent.