Overnatting

I Larvik er det utallige steder å overnatte. Langs hele kyststripa har vi flotte campingplasser. 

Det er ikke anledning til å parkere bobil, campingbil eller liknende over natten, men vi har gode parkeringsmuligheter for større biler på dagtid.

Hotell Wassilioff

Hotell Wassilioff ligger idyllisk til rett ved stranden i Stavern. Stemningen, miljøet og rammen gjør at de fleste kommer igjen og igjen og igjen. Et gammelt ærverdig og enestående hotell fra 1844, som nylig ble, som første hotell i Vestfold, sertifisert til 4 stjerner.

Tripadvisor

Finn ut mer

Quality Hotel Grand Larvik

I sentrum av Larvik ligger Quality Hotel Grand Larvik, sentralt plassert i indre havn med fantastisk utsikt til Larviksfjorden. Hotellet ligger i hjertet av Larvik, men kort avstand til alt Larvik har å by på: kino, bøkeskog, restauranter, kjøpesenter, jernbanestasjon og buss, golfbane, fisketurer og strender med bademulighet. Hotellet ligger ca. 10. minutter med bil fra Foldvik Familiepark. Hotellet egner seg godt for barnefamilier. Lekerom i sommerferien, med ulike aktiviteter for barn, samt gratis is.

Tripadvisor

Finn ut mer

25 unike campingplasser

Langs Larvikskysten finnes det en rekke idylliske campingplasser. Med 25 unike campingplasser å velge i mellom, finner du garantert et sted for nye sommerminner. Her kan de besøkende finne alt camping har å by på. Fra store campingplasser som har alt småbarnsfamilien måtte trenge, til de små perlene hvor man virkelig kan finne roen.

Finn ut mer

Brunvall Gård

Gården ligger i naturskjønne omgivelser med sjøen, svaberg, eikeskog og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Her kan du bo i små eller store sommerhus, eller leie deg inn på et av gardens koselige rom. Her kan hele familien more seg med putball, en kombinasjon av golf og fotball, der målet er å få ballen ned i et antall hull på færrest mulig berøringer.

Finn ut mer

Jahren Gård og Feriested

Jahren Gård og Feriested kan tilby overnatting i små leiligheter (rom med kjøkken) 2,4 og 6 sengs. Det ligger i landlige omgivelser med store utearealer kun 2 km fra Stavern og 10 Km fra Larvik. Kort veg til Kyststien, Badestrender og alle distriktets flotte attraksjoner. Alle rom har eget kjøkken, dusj og WC.  2 leiligheter er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Finn ut mer