Meny

Teater med Foffa, barnas beste venn! Foffa er et stort esel med røde kortbukser og gul t-skjorte. Foffa bor her i Foldvik Familiepark og er en utrolig snill og barnekjær fyr som har sitt eget teater og som elsker å stå på scenen i Trilletrall Amfi. Har du ikke vært her før kan du glede deg til å hilse på han!

a

Teater med Foffa – to ganger om dagen i høysesongen

Familieforestillingen spilles to ganger om dagen på en scene i skogen i høysesong: Kl. 12.00 og 15.30. Passer bra for barn fra 2 år og oppover, og varer ca. en halv time. Teaterforestillingen er fylt med glad humor og masse musikk. Etterpå kan alle som vil få hilse på Foffa.

Foldvik Familiepark feirer bursdag!

Et teater for barn må selvsagt by på forviklinger og spenning. I forestillingen blir du kjent med Foldvikbonden, bondekona, bondedattara Sol og Skrotnissen Skramle. Når det er 20 års jubileum på gården passer det dårlig at Skrotninssen Skramle tuller det til. Så får vi se om Sol og Foffa klarer å løse opp i flokene.

En skrotnisse som aldri stjeler??

Hvis du forteller bonden at du har hørt at en rar skapning som heter Skrotnissen bor i Foldvik Familiepark, så kommer han bare til å riste på hodet og si noe sånt som. «Ja, hoho, det skulle jeg mene, en Skrotnisse som bor her?!?»

Sånn er det med denne Skrotnissen, at det bare er Sol og Foffa, og alle dere barna så klart, som skjønner at han faktisk finnes! Skrotnissen stjeler aldri, men kanskje han låner noe… sånn av og til…? Eller hva tror du?

 

Skuespillere: Andrea Therese Skjolde Fostervold, Andrea Mølmen, Håkon Smeby, Magnus Aasheim og Stine Dreng
Regi: Tor – Geir Sundal
Manus: Tor – Geir Sundal
Musikk: Tomas Siqveland og Per Arne Strandbakken
Vokal: Tomas Siqveland og Vigdis Foldvik Kemkers
Kor: Hannah Lie Stene, Silje Skarvang Staer, Silje Strandbakken, Marlene Foldvik, Erling Foldvik og Astrid Foldvik.