Veibeskrivelse

Foldvik Familiepark ligger ca 4 km fra Stavern. Den enkleste måten å komme hit er med bil, se veibeskrivelse under. Dessverre er kollektivtilbudet til Foldvik svært dårlig. Det tar ca. 1 time og 50 minutter fra Oslo, ca 40. minutter fra Porsgrunn med bil til Foldvik Familiepark.

Veibeskrivelse for bil: Enkleste vei til oss er å kjøre fra E18 til Stavern. Herfra er det skiltet til oss. Du tar til høyre ved Statoilstasjonen i Stavern sentrum og etter snaue 5 km kommer et nytt skilt til høyre, da er det 500 meter til oss og du er fremme.

Ønsker du å følge google map så finner du veibeskrivelsen  her. Vær obs på at raskeste rute kan lede deg inn på litt kronglete bygdeveier og at det kan være smart å legge inn “via Stavern”

BUSS: Det går buss fra både Larvik og Stavern. Du finner informasjon om dette her: http://www.vkt.no/. Bussholdeplassen heter Foldvik Bru. Derfra må du gå ca. 500 meter til Foldvik Familiepark.

Parkering: Vi har stor gratis parkering på gressletter, så allerede her får du bondegårdsfølelsen. Parkeringen er fra 20  – 50 meter fra inngangen og er gratis.

El – bil lading: Vi har dessverre ikke el-bil lading for øyeblikket. Vi jobber med saken.