Veibeskrivelse

Foldvik Familiepark ligger ca 4 km fra Stavern. Det tar ca. 1 time og 50 minutter fra Oslo, ca 40. minutter fra Porsgrunn med bil til Foldvik Familiepark.

Foffaekspressen: Sommeren 2024 vil bussen kjøre t/r Stavern -Nevlunghavn fra 22. juni til 4. august. Nytt i år er at bussen vil være helelektrisk! Reiser du med tog til Larvik tar du bussen videre til Stavern og kan så hoppe på shuttlebussen. Busstider til Stavern Rutetabell for Foffaekspressen

Veibeskrivelse for bil: Enkleste vei til oss er å kjøre fra E18 til Stavern. Herfra er det skiltet til oss. Du tar til høyre ved Cirkle K i Stavern sentrum og etter snaue 5 km kommer et nytt skilt til høyre, da er det 500 meter til oss og du er fremme.

Ønsker du å følge google map så finner du veibeskrivelsen  her. Vær obs på at raskeste rute kan lede deg inn på litt kronglete bygdeveier og at det kan være smart å legge inn “via Stavern”

Parkering: Vi har stor gratis parkering på gressletter, så allerede her får du bondegårdsfølelsen. Parkeringen er fra 20  – 50 meter fra inngangen og er gratis. Følg parkeringsskiltene eller parkeringsvaktenes henvisninger.

El – bil lading: Vi har dessverre ikke el-bil lading, men det er mange i Stavern drøye 4 km fra oss.