Visjon

Alle skal kunne ha det gøy og alle skal kunne slappe av

I Foldvik Familiepark skal alle kunne ha det gøy og alle skal kunne slappe av. Ingen farlige leker, ikke stress, ikke mas. Hos oss skal både voksne og barn kunne senke skuldrene uten at noen synes det er kjedelig!

Mer enn 50 aktiviteter og mangfoldige dyr og fugler

Med mer enn 40 aktiviteter og mangfoldige dyr og fugler inviterer barna til lek og utforsking. Å utfordre sine egne ferdigheter og gjøre nye oppdagelser gir stor glede og mestringsfølelse. Våre gjester skal oppleve at det virkelig ”er gøy på landet”. Og vi voksne skal kunne glede oss sammen med barna.

De beste minnene får man oftest der man selv er delaktig

Det er de frydefulle minnene man kan oppleve sammen som oftest står seg på sikt. Derfor legger vi opp til aktiviteter der både barn og voksne virkelig kan ha det fint sammen.

En familiepark for kropp og sjel.

Bare blomstene er i seg selv grunn god nok for å komme hit. 25.000 blomsterplanter gjør et besøk her til terapi også for øynene og en spasertur i parken på 100.000 kvadratmeter gir god rekreasjon for kroppen og fred i sinnet.

Familiebedrift

Foldvik Familiepark er en familiebedrift der både store og små bidrar der de kan. Gründeren bak parken er bonden sjøl: Sigmund Foldvik.