Meny

Besteforeldre går tur med barnebarn

En familiepark for kropp og sjel – der gode minner skapes!

I Foldvik Familiepark skal alle kunne ha det gøy og alle skal kunne slappe av. Ingen farlige leker, ikke stress, ikke mas. Hos oss skal både voksne og barn kunne senke skuldrene uten at noen synes det er kjedelig!

Mer enn 50 aktiviteter og mangfoldige dyr og fugler inviterer barna til lek og utforsking. Å utfordre sine egne ferdigheter og gjøre nye oppdagelser gir stor glede og mestringsfølelse. Våre gjester skal oppleve at det virkelig ”er gøy på landet”. Og vi voksne skal kunne glede oss sammen med barna.

De beste minnene får man oftest der man selv er delaktig. Det er de frydefulle minnene man kan oppleve sammen som oftest står seg på sikt. Derfor legger vi opp til aktiviteter der både barn og voksne virkelig kan ha det fint sammen.

En familiepark for kropp og sjel. Bare blomstene er i seg selv grunn god nok for å komme hit. 25.000 blomsterplanter gjør et besøk her til terapi også for øynene og en spasertur i parken på 100.000 kvadratmeter gir god rekreasjon for kroppen og fred i sinnet.

Gründervirksomhet

Foldvik familien

Foldvik Familiepark er en familiebedrift der både store og små bidrar der de kan, bildet er fra 2013.

Bak fra venstre: Mamma og daglig leder Helene Foldvik med minstejenta Astrid på armen. Pappa, eier og driftssjef Sigmund Foldvik.

Foran fra venstre: Eldstejenta Marlene, vår alles kjære Foffa og skøyeren Erling.

I sesongen har vi i tillegg en lang rekke deltidsansatte, skuespiller og musikere. Skulle du ønske å jobbe en sommer i Foldvik Familiepark så kan du lese mer om det her: sommerjobb!

 Vi gleder oss til å møtes – der gode minner skapes!