fbpx
AKTIVITET

Høyhopping

Høyhopping gir virkelig den ekte bondegårsdfølelsen. Til alle tider har store og små elsket å hoppe i høyet. Og det er kanskje ikke så rart. Her vil det krible i magen i det du hopper utfor kanten. Du vil kjenne vinden i håret når du svever i lufta før du lander deilig ned i den myke halmen. De høye rundballene gir nok høyde til at du kan slå salto, snurre, stupe kråke eller til og med dabbe i hoppet. Her er det kun fantasien som setter en stopper for akrobatikken i lufta.

For store og små

Høyhopping har ingen aldersgrense så her kan dere kose dere hele gjengen. Kanskje dere skal ha en konkurranse om det beste nedslaget? Eller hvem som er mest akrobat i hoppet? Ved høyhoppinga er det som regel mange barn så her skapes det ofte også nye vennskap. Kanskje du finne en du kan leke med også andre steder i parken!

Visste du at høyhopping er en av de eldste aktivitetene i Foldvik Familiepark? De første årene lå den rett ved der hvor kiosken ligger nå. Etterhvert som parken ha blitt større har også høyhoppingen blitt større og blitt flyttet til de den er i dag.

Halm

Vi bruker halm istedenfor høy slik at de som er allergiske også kan få gleden av å hoppe og base rundt. Barn elsker jo å hoppe. Går de lei av akkurat å hoppe i høyet – så kan de jo prøve seg på hoppeputene våre. Eller klatre litt i denne førti meter lange klatreløypa?

Regler

I høyhoppinga er det ikke lov til å hoppe på andre. Skal du hoppe sammen med noen så pass på at dere hopper med god avstand til hverandre. Voldsom lek der man drar hverandre ned fra høyballene osv er ikke tillatt da dette fort kan føre til skader.

Andre aktiviteter

Prøv de over 40 sunne aktivitetene som frister og utfordrer barn i alle aldre. Aktivitetene er spredt på store og trygge områder der du gjerne kan gå barbeint! Maskoten vår Foffa har forestilling to ganger om dagen på Trilletrall amfi. Parken har også et eget område med vannpark der dyr spruter vann og bøtter med vann splasher utover.

Pil neste dyr Pil neste dyr