fbpx
AKTIVITET

Foffa

Foffa – vår snille og barnekjære maskot  synes det er utrolig hyggelig å hilse på barna. I høysesong kan de som vil gi han en klem hver dag etter teaterforestillingene som er kl. 12.00 og 15.30. I lavsesong hilse han på barna kl. 12 og 15.30 på Trilletrall Amfi.

Snilt esel

Foffa er et kjempe snilt Esel som hjelper Foldvikbonden med å passe på dyra og parken. Han flyttet hit til gården i 2010 og har sitt eget lille hus, Foffaly, som ligger ved Trilletrall Amfi. De aller fleste barna elsker Foffa, men for noen kan det også være litt skummelt. Han går derfor ikke rundt i parken, men holder seg ved Trilletrall Amfi. Da kan de som vil komme dit å hilse på han og så slipper vi å plutselig overraske noen barn som ikke helt tør enda å hilse på han.

Slutte med smokk

Skal du slutte med smokk så elsker Foffa å passe på smokker. På veggen til Villa Foffaly er det en egen kasse der du kan levere smokkene. Sluttesmokkeren kan hente seg en diplom i Foffaboden som ligge ved siden av teateret.

Viktig informasjon COVID19

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning.

Andre aktiviteter

Søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. Her er en herlig flokk av griser og dverggeiter, kyllinger og gullfasan, ender og kalver, kosete kattepuser, fargerike fisker, myke kaniner og mer. Ja, til og med en Arapapegøye som du kan snakke med, kanskje …

Pil neste dyr Pil neste dyr