AKTIVITET

Foffa

Foffa – vår snille og barnekjære maskot  synes det er utrolig hyggelig å hilse på barna. I høysesong kan de som vil gi han en klem hver dag etter teaterforestillingene som er kl. 12.00 og 15.30. I lavsesong har han sin egen parade og kjører rundt på sin kule grønne elektrisk traktor og hilser på barna. Paraden er kl. 12 og 15.30

Snilt esel

Foffa er et kjempe snilt Esel som hjelper bondefolket med å passe på dyra og parken. Han flyttet hit til gården i 2010 og har sitt eget lille hus, Foffaly, som ligger ved Trilletrall Amfi. Foffa elsker å stå på scenen og sammen med Sol, bondejenta, har han morsomme dager på gården. Tusse Torvtroll er også en god venn av Foffa og Skrotnissen Skramle når han ikke finner på sprell. De aller fleste barna elsker Foffa, men for noen kan det også være litt skummelt. Vi anbefaler derfor at dere ser på Foffa litt på avstand til å begynne med, med de aller minste barna.

Slutte med smokk

Skal du slutte med smokk så elsker Foffa å passe på smokker. På veggen til Villa Foffaly er det en egen kasse der du kan levere smokkene. Sluttesmokkeren kan hente seg en diplom i Foffaboden som ligge ved siden av teateret.

Andre aktiviteter

Prøv de over 40 sunne aktivitetene som frister og utfordrer barn i alle aldre. Aktivitetene er spredt på store og trygge områder der du gjerne kan gå barbeint! Maskoten vår Foffa har forestilling to ganger om dagen på Trilletrall amfi. Parken har også et eget område med vannpark der dyr spruter vann og bøtter med vann splasher utover.

Pil neste dyr Pil neste dyr