fbpx
AKTIVITET

Plaskedammen

Vannlek slår alltid an for både små og store barn.

I Plaskedammen finner du utallige spredere i  ulike former og størrelser. Kaniner, katter, blomster m.m som spruter vann både høyt og lavt. På midten av området finner du et stort tre der vann sildrer ned. Området foran treet er ment for de minste barna. Her kan de få en trygg opplevelse med vannlek og selv bestemme hvor våte de skal bli og trenge ikke å være redde for å plutselig få vann på seg. Området bak treet er for de som vil få bøtter med vann helt over seg eller som ønsker å spurte på hverandre med vannkanoner. På området er det skifterom, toaletter og en kiosk der man kan få kjøpt badetøy, håndkle is, brus osv.

Ta ett minutt og se hvor vanvittig gøy barna har det i plaskedammen 🙂

Viktig informasjon COVID19

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning.

Andre aktiviteter

Søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. Her er en herlig flokk av griser og dverggeiter, kyllinger og gullfasan, ender og kalver, kosete kattepuser, fargerike fisker, myke kaniner og mer. Ja, til og med en Arapapegøye som du kan snakke med, kanskje …

Pil neste dyr Pil neste dyr