fbpx
AKTIVITET

Teater med Foffa

Teateret spilles hver dag i høysesong!

Teater med Foffa, barnas beste venn! Foffa er et stort esel med røde kortbukser og gul t-skjorte. Foffa bor her i Foldvik Familiepark og er en utrolig snill og barnekjær fyr som har sitt eget teater og som elsker å stå på scenen i Trilletrall Amfi. Har du ikke vært her før kan du glede deg til å hilse på han!

Familieforestillingen spilles på en scene i skogen i høysesong. Den passer bra for barn fra 2 år og oppover, og varer ca. 20 minutter. Teaterforestillingen er fylt med glad humor og masse musikk.

Forviklinger!

Et teater for barn må selvsagt by på forviklinger og spenning. I forestillingen blir du kjent med bondedattara Sol, Tusse Torvtroll og Skrotnissen Skramle. Sol er hjemme alene og har fått et viktig oppdrag fra Foldvikbonden. Vil hun klare å oppdraget?

En skrotnisse som aldri finner på tull?

Hvis Sol forteller bonden at det bor en rar skapning som heter Skrotnissen i Foldvik Familiepark, så kommer han bare til å riste på hodet og si noe sånt som. «Ja, hoho, det skulle jeg mene, en Skrotnisse som bor her?!?»

Sånn er det med denne Skrotnissen og Tusse Torvtroll, at det bare er Sol og Foffa, og alle dere barna så klart, som vet at de faktisk finnes! Skrotnissen er aldri slem, men bare veldig glad i sprell og fanteri. Hva tror du han kommer til å finne på i år?

Skuespillere: Andrea Mølmen, Andrea Therese Skjolde Fostervold, Silje Tverårli
Manus: Andrea Mølmen, Andrea Therese Skjolde Fostervold
Musikk: Tomas Siqveland og Per Arne Strandbakken
Vokal: Tomas Siqveland og Vigdis Foldvik Kemkers
Kor: Hannah Lie Stene, Silje Skarvang Staer, Silje Strandbakken, Marlene Foldvik, Erling Foldvik og Astrid Foldvik.

Viktig informasjon COVID19

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning.

Andre aktiviteter

Søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. Her er en herlig flokk av griser og dverggeiter, kyllinger og gullfasan, ender og kalver, kosete kattepuser, fargerike fisker, myke kaniner og mer. Ja, til og med en Arapapegøye som du kan snakke med, kanskje …

Pil neste dyr Pil neste dyr