AKTIVITET

Teater med Foffa

Covid-19 oppdatering:

Vi regner med at det blir en eller annen form for underholdning med Foffa i år. Vi vet imidlertid ikke enda hvor store restriksjonene blir på antall personer som kan sitte på Trille-Trall Amfi. Her er det imidlertid gjort store investeringer iløpet av vinteren slik at vi kan få plass til flere! Vi kommer tilbake med oppdatert informasjon så fort vi vet om det blir 2 ,3 eller 4 opptredener som blir gjeldene for sesongen 2021

Teater med Foffa, barnas beste venn! Foffa er et stort esel med røde kortbukser og gul t-skjorte. Foffa bor her i Foldvik Familiepark og er en utrolig snill og barnekjær fyr som har sitt eget teater og som elsker å stå på scenen i Trilletrall Amfi. Har du ikke vært her før kan du glede deg til å hilse på han!

Teater med Foffa – to ganger om dagen i høysesongen

Familieforestillingen spilles to ganger om dagen på en scene i skogen i høysesong: Kl. 12.00 og 15.30. Passer bra for barn fra 2 år og oppover, og varer ca. en halv time. Teaterforestillingen er fylt med glad humor og masse musikk. Etterpå kan alle som vil få hilse på Foffa.

Forviklinger!

Et teater for barn må selvsagt by på forviklinger og spenning. I forestillingen blir du kjent med Foldvikbonden, bondekona, bondedattara Sol, Tusse Torvtroll og Skrotnissen Skramle.

En skrotnisse som aldri stjeler??

Hvis du forteller bonden at du har hørt at en rar skapning som heter Skrotnissen bor i Foldvik Familiepark, så kommer han bare til å riste på hodet og si noe sånt som. «Ja, hoho, det skulle jeg mene, en Skrotnisse som bor her?!?»

Sånn er det med denne Skrotnissen, at det bare er Sol og Foffa, og alle dere barna så klart, som skjønner at han faktisk finnes! Skrotnissen stjeler aldri, men kanskje han låner noe… sånn av og til…? Eller hva tror du?

Skuespillere: 
Regi: 
Manus: 
Musikk: Tomas Siqveland og Per Arne Strandbakken
Vokal: Tomas Siqveland og Vigdis Foldvik Kemkers
Kor: Hannah Lie Stene, Silje Skarvang Staer, Silje Strandbakken, Marlene Foldvik, Erling Foldvik og Astrid Foldvik.

Viktig informasjon COVID19

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning.

Andre aktiviteter

Søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. Her er en herlig flokk av griser og dverggeiter, kyllinger og gullfasan, ender og kalver, kosete kattepuser, fargerike fisker, myke kaniner og mer. Ja, til og med en Arapapegøye som du kan snakke med, kanskje …

Pil neste dyr Pil neste dyr