Spørsmål & Svar

Her finner du de vanlige spørsmålene om Foldvik Familiepark. Sjekk i listen under om du finner svaret på det du leter etter, skulle du ikke få svar på det du lurer på kan du sende en e-post til park@foldvik.com

Foldvik Familiepark er i utgangspunktet en kontantløs park. Årsakene er:

  • vi får en tryggere arbeidsplass for medarbeiderne
  • Vi reduserer påvirkningen på miljøet
  • Det fjerner en tidkrevende og unødvendig kostnad som det å telle, kontrollere og levere inn kontantene.

Vi aksepterer både de aller fleste bankkort og Vipps!

Ja, vi har bankterminaler på alle våre utsalgssteder og aksepterer også Visa og Mastercard.

Ja

Det går buss både fra Larvik og Stavern. Du finner informasjon her: http://www.vkt.no/ Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.

Vi operer ikke med familiebillett. Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris.

I høysesong hilser Foffa på barna etter teaterforestillingen. For tidene denne spilles se her.

Foffa hilser på barna i lavsesong kl. 12 og 15.30 ved Trilletrall amfi.

Du kan likevel komme inn siden ditt sesongkort har bilde. Si navnet ditt når du kommer. Da finner vi frem til deg og får registrert deg inn og eventuelt lagd et nytt sesongkort til deg. Dersom sesongkortet ikke er registert med navn og bilde kan du ikke komme uten selve sesongkortet.

Vi har noe allergivenlig mat. Sjekk ut vår meny for mer informasjon. Vi minner også om at det er fullt mulig å ta med egen mat.

Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris, vi har derfor ikke noen ytterligere rabatter utover dette.

Det er ikke tillatt med hund i parken. Det er ikke tillatt med oppbevaring av hund i bilen på parkeringsplassen. Dersom du har el-bil med hundemosud kan hunden ligge i bilen. Si i så fall i fra til våre ansatte i billettlukene.

Dessverre har vi måttet avvikle hundegården da vi opplevde at mange hunder ble stående og bjeffe og eiere som ikke fulgte opp hunden sin på en forsvarlig måte. Vi beklager ulempen dette måtte medføre.

Vi har ikke el-bil lading, men det er flere ladestasjoner i Stavern.

I høysesongen har vi også Teater med Foffa og meet and greet med noen av karakterene fra teaterforestillingen.  Ellers er alt likt.

Ja ,vi aksepterer ledsagerbevis. Bruker betaler da full pris, mens ledsager går gratis. Ledsagerbeviset må vises frem i billettluka.

Sjekk ut vår meny så får du oppdatert informasjon om hva vi selger i kafeen.

Ja, det er bare hyggelig om dere tar med egen mat og drikke. Vi anbefaler at dere tar med grillmat da vi har flere gassgriller i parken. Grillene er gratis å benytte.

Vi har ikke overnatting, men det er mange plasser i nærheten. På www.visitlarvik.no finnes en god oversikt over alle tilbudene.

Sesongkortene er personlige og kan derfor ikke lånes bort til andre.

Foffa bor i Villa Foffaly som er huset ved teateret. På veggen henger det en trekasse med et hull og der kan smokkene puttes. Barnet kan hente diplom i Foffaboden som er åpen 11.00 – 17.00 i høysesong eller i Vaffelhjerte.

Teater spilles i høysesongen kl. 12.00 og 15.30.

Ja, du kan endre dato for besøk inntill 24 timer før besøk. Dersom du har opprettet en brukerprofil kan du endre datoen selv. I motsatt fall må du sende en e-post til park@foldvik.com Her finner du våre kjøpsvilkår. 

Du kan avbestille kjøpte nettbilletter innen 24 timer etter kjøpstidspunktet, men dog senest 48 timer før besøksdag. Er det under 48 timer til besøk kan du endre dato, men etter det er billettene /gavekort /sesongkort ikke refunderbare. Her finner du våre kjøpsvilkår.