fbpx
FAQ

Spørsmål & Svar

Her finner du de vanlige spørsmålene om Foldvik Familiepark. Sjekk i listen under om du finner svaret på det du leter etter, skulle du ikke få svar på det du lurer på kan du sende en e-post til park@foldvik.com

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak som er utarbeidet etter FHI sine råd og smittevernsveiledere, samt bransjeveiledere fra NHO reiseliv. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning. Les oppdatert informasjon om våre tiltak her.

Ja, vi har bankterminaler på alle våre utsalgssteder og aksepterer også Visa og Mastercard.

Det går buss både fra Larvik og Stavern. Du finner informasjon her: http://www.vkt.no/ Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.

Vi operer ikke med familiebillett. Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris.

I høysesong hilser Foffa på barna etter teaterforestillingen. For tidene denne spilles se her.

I lavsesongen hilser Foffa på barna kl. 12 og 15.30.

Du kan likevel komme inn siden ditt sesongkort har bilde. Si navnet ditt når du kommer. Da finner vi frem til deg og får registrert deg inn og eventuelt lagd et nytt sesongkort til deg.

Vi har noe allergivenlig mat. Sjekk ut vår meny for mer informasjon. Vi minner også om at det er fullt mulig å ta med egen mat.

Hos oss betaler alle mellom 2 og 100 år barnepris, vi har derfor ikke noen ytterligere rabatter utover dette.

Det er ikke tillatt med hund i parken. Vi har en fin hundeparkering ved parkeringsplassen der din hund kan ligge i en egen innhegning i skyggen og med vannskål. Denne hundeparkeringen er gratis. Hundeparkeringen er ubetjent så hver eier er selv ansvarlig for sin hund. Prinsippet første mann til mølla gjelder og det går ikke an å reservere plass. Når du ankommer henvender du deg i inngangen. Her vil du få utlevert nøkkel til innhegningen mot et depositum på kr. 100,- Du må ta med mat til hunden selv, vann er tilgjengelig. Når du leverer tilbake nøkkelen får du depositumet tilbake. Innhegningen skal da være ren for hundeavføring og mat / vann skal være tømt fra hundeskålene.

På grunn av Covid -19 har vi ikke el-bil lading per nå. Vi jobber med saken og håper å få ladestasjon på plass før sommeren 2021.

I høysesongen har vi to aktiviteter mer: Teater med Foffa og Dagens aktivitet, ellers er alt likt.

Ja ,vi aksepterer ledsagerbevis. Bruker betaler da full pris, mens ledsager går gratis.

Sjekk ut vår meny så får du oppdatert informasjon om hva vi selger i kafeen.

Ja, det er bare hyggelig om dere tar med egen mat og drikke. Vi anbefaler at dere tar med grillmat da vi har flere gassgriller i parken. Grillene er gratis å benytte.

Vi har ikke overnatting, men det er mange plasser i nærheten. På www.visitlarvik.no finnes en god oversikt over alle tilbudene.

Sesongkortene er personlige og kan derfor ikke lånes bort til andre.

Foffa bor i Villa Foffaly som er huset ved teateret. På veggen henger det en trekasse med et hull og der kan smokkene puttes. Barnet kan hente diplom i Foffaboden som er åpen 11.00 – 17.00.

Teater spilles i høysesongen kl. 12.00 og 15.30.

Ja, så lenge du har opprettet en brukerkonto så kan du endre dato for ditt besøk.