Aktivitet

Foldvikvenn

Foldvikvenn er vårt helt eget armbånd som alle med ledsagerbevis kan få.

Venn: En som er der for deg

Å være en venn dreier seg om handlinger, ikke bare ord. Det handler om å vise at en bryr seg, og at en er der når vennen trenger deg. Det handler om å være ærlig, pålitelig og respektfull. Vi som jobber i Foldvik Familiepark bryr oss om alle våre gjester, små og store og prøver så godt vi kan å være der når noen trenger oss. Både for de med og uten funksjonsnedsetting. Ikke alle funksjonsnedsettinger er synlige og da kan det være utfordrende for oss å vite hvordan vi best kan hjelpe til.

Armbåndet vil på en diskret måte fortelle oss ansatte at du kan ha behov for litt ekstra hjelp. Våre ansatte vil hjelpe deg med det som passer deg og ditt behov. Bare ta kontakt og snakk med oss Om du ikke vil at vi ansatte skal blandes oss inn er det også helt greit.

Fordeler med «Foldvikvenn»

  • Du blir synlig slik at våre ansatte kan gi deg assistanse ut fra ditt behov.
  • De som sitter i rullestol kan møte direkte ved perrongen til Tøffen Tog og trilles inn der. Alle som sitter i rullestol kan sitte på to turer med toget.
  • Er det vanskelig å stå i kø kan du henvende deg til en ansatt og vise frem armbåndet så vil du bli prioritert så langt det lar seg gjøre.

I Foldvik Familiepark har vi et tilrettelagt område for personer med funksjonsnedsettelse, Sanseskogen. Sjekk ut hvilket tilbud vi har i Sanseskogen.