Aktivitet

Årets bedrift NHO reiseliv

Vi er kåret til årets bedrift av NHO Sør – Norge, og kjenner på både stolthet og ydmykhet. På grunn av pandemien ble kåring og prisutdelingen utsatt et helt år. Vi hadde faktisk glemt den litt når vi plutselig fikk en overraskende telefon om at vi hadde gått til topps i kåringen. Det å motta prisen som årets bedrift fra sine egen er spesielt hyggelig. Det er med stolthet av ansatte, gjester og egen drift vi tar i mot ordene fra NHO:

Overlevering av prisen som åretes bedrift av NHO reiseliv. Foto.

Foldvik Familiepark gratuleres som årets bedrift i Vestfold og Telemark!!

Endelig var tiden inne for å gjøre stas på årets bedrift. Vi i NHO Reiseliv Sør-Norge kåret årets vinner allerede i våres, men pandemien har hindret oss i å dele ut selve prisen. Prisutdelingen skjedde på en superkoselig kveld hos Sjøslag Restaurant Restaurant, hvor vi ble enda bedre kjent med Sigmund og Helene som driver familiebedriften.

Det var inspirerende å høre historien om hvordan de har forvandlet en lekeplass på gården til en flott familiepark med gode resultater. Deres analytiske tilnærming til utvikling av bedriften er imponerende, og har ført til en retningsendring for drift av familiegården; fra levering av daglige trailerlass med jordbær til en attraktiv reiselivsbedrift.

Vi ønsker Foldvik Familiepark lykke til videre!

Kriterier for utmerkelsen:

– Gode resultater på kvalitet og service

– Bærekraftig / gode tilpasninger til det grønne skiftet

– Tilpasning til dagens marked

– Nyskapende

– Godt samarbeid i lokalmiljøet

– Utvikling av personell i egen bedrift

NHO Reiseliv

Prosessen

NHO reiseliv Sør – Norge mottok mange nominasjoner og valgte ut tre finalister. Vi ble så intervjuet i over 1 time der vi svarte på spørsmål relatert til kriteriene. Videre måtte vi sende inn en video som viste at vi oppfylte disse. Den kan du se her:

Foldvik familiapark jobber kontinuerlig og systematisk med bærekraft og det grønne skiftet. I 2018 ble vi Miljøfyrtårn og også Foffa har blitt vår egen miljødyrker.