Aktivitet

Vannsklier

Sommeren 2023 vil vi, hvis alt går etter planen, lansere Fjøset! Plaskeland, der vi allerede har deilige Plaskedammen, blir utvidet med fem kjempe kule vannsklier for de største barna og tre søte barnesklier for de minste. Vannet vil som alltid holde 30 grader.

Tegning av fargerike vannsklier. Foto

I Foldvik Familiepark vil vi at alle skal ha det trygt og godt. Det kommer derfor ikke til å bli noe basseng i Plaskeland. Alle vannskliene stopper i egne renner. Vi har vurderte lenge hvordan vi ønsket at utformingen skulle være. Faktisk begynte Bonden Sigmund så smått å planlegge allerede i 2006. I 2018 fikk vi Plaskedammen og skrittet videre fra denne var naturligvis vannsklier. Navnet på attraksjonen brukte vi ikke like lang tid på å vurdere ;-)) Siden vi er på en gård så ble valget enkelt – Fjøset. Barna har jo lenge kunnet leke og kose seg i plaskedammen, noe en ofte finner på en gård, og nå kan de fortsette å leke og ikke minst skli i Fjøset. Her vil det være koselige gårdsdyr som kuer og griser og ikke minst er Foffa med for å gjøre hele opplevelsen så fin som mulig for barna.

Fargevalget ble naturlige farger fra naturen som gjenspeiler en fin norsk sommerdag ute i det fri. Orange, gul, grønn, rød og blå. Alt sammen knytt sammen av en struktur som tilsynelatende er laget av tre. For en park som etterstreber det naturlige og jordnære er det ikke alltid like enkelt å innføre slike store attraksjoner, men vi håper og tror at løsningen vi nå har funnet vil bli bra.

Vi gleder oss til å lansere Fjøset sommeren 2023 og å kunne se, høre og oppleve begeistringen fra alle våre badeglade gjester. Kanskje vi også klarer å lure utpå noen av de som har pupper og skjegg? (Som Sol ville sagt det fra TrilleTrall amfi ;-))