Aktivitet

Reiselivets «Oscar»

Innovasjon Norges reiselivspris er som Oscar å regne innenfor vår bransje. Vi er enormt ydmyke og ikke mins stolte over å ha blitt nominert til denne prisen i 2019 sammen med restauranten Under (gratulerer med velfortjent seier!) og Hvitserk of Norway.

Reiselivsprisen deles hvert år ut til en person, bedrift eller nettverk som har introdusert en nyskapende reiselivsopplevelse eller videreutviklet en eksisterende reiselivsopplevelse på en innovativ måte. Opplevelsen skal også ha bidratt til reiselivsbedriftens suksess og hatt en positiv innvirkning på Norge som reisemål.

– Det var tre flotte finalister til Reiselivsprisen 2019. Under, med sin ekstraordinære karakter, er et flaggskip som kommer lokalmiljøet, regionen og Norge som reisemål til gode. I disse tider hvor vi er opptatt av å skape reiselyst til Norge gjennom hele året er reiselivsprodukter som dette avgjørende. Et besøk til Under en novemberkveld kan være vel så spennende som midtsommers. Både Foldvik Familiepark og Hvitserk of Norway er også flotte representanter for norsk reiseliv – som vi håper og tror vil fortsette å satse for fullt i årene som kommer

Bente Bratland Holm, Innovasjon Norge