fbpx
DYR

Parakitter

I Foldvik Familiepark har vi rundt 30 nymfeparakitter. Antall egg pr. kull er 4-6, av og til flere. De legger egg annen hver dag og rugingen starter etter at første eller andre egget har blitt lagt. Rugetid er fra 19-21 dager.

Visste du at: Parakitter er noen ettertenksomme fugler. De er ikke temperamentsfulle, men kan til tider lage mye støy. Parakitten sysselsetter seg selv i stor grad. Den er ikke så leken, men gnager gjerne på pinner eller ser seg selv i speilet.

Her kan du se en anne fugl som kan lage ganske mye støy også – og skravle litt: Hils på vår pratesyke papegøye! Eller kansje du vil vite hva du kan GJØRE her på Foldvik? Her er en rask oversikt over ALLE aktivitene du kan prøve deg på!

Viktig informasjon COVID19

Trygghet og sikkerhet for våre gjester og ansatte settes først og vi har derfor innført en rekke tiltak. Med disse tiltakene vil vi ivareta både gjester og ansatte og minimere risikoen for smittespredning.

Andre dyr

Søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. Her er en herlig flokk av griser og dverggeiter, kyllinger og gullfasan, ender og kalver, kosete kattepuser, fargerike fisker, myke kaniner og mer. Ja, til og med en Arapapegøye som du kan snakke med, kanskje …

Pil neste dyr Pil neste dyr